Od počátku Correctu v roce 2010 jsme ušli pořádný kus cesty. Odučili jsme přes 200 000 hodin, v jazykových kurzech přivítali tisíce studentů, zpracovali více než 40 000 překladatelských a tlumočnických zakázek.

Velké díky při tomto bilancování patří všem zaměstnancům, kolegům, lektorům, překladatelům, tlumočníkům a dalším spolupracovníkům, kteří mají na růstu Correctu velký podíl.

Rok 2023 je pro Correct výzvou, otevíráme novou kapitolu, využíváme příležitosti!

1. 9. 2023 přebíráme vyjma akreditovaného pomaturitního studia pro rok 2023/2024 veškeré činnosti, aktivity i zákaznický kmen Jazykové školy a překladatelské agentury MKM, která v oblasti jazykového vzdělávání, překladů a tlumočení působí na trhu již od počátku 90. let 20. století.

Značka MKM bude po 30 letech budování zachována i nadále, bude existovat paralelně jako „sub-brand“ Correctu. Tým Correctu posílíme o nové zaměstnance a kolegy z MKM, zefektivníme procesy, sjednotíme postupy, portfolio služeb doplníme o jednoleté intenzivní pomaturitní studium, které Correct doposud nenabízel. Dosavadní studenti a klienti MKM rozdíl nepocítí, vše bude fungovat perfektně, stejně jako doposud.

V rámci sjednocování Correct opustí k 31. 8. 2023 dosavadní prostory a přesune se do moderních a klimatizovaných prostor na adresu Jakubská 1, Brno (roh s ulicí Česká), pouhé 3 minuty chůze od aktuálně využívaných prostor, kde Correct sídlí od roku 2011.

Na změnu se těšíme a již dnes vás zveme na malou prohlídku toho, jak to bude v nových prostorách vypadat… 💙

Facebook Comments