Možná jste si dali do nového roku nějaké velké předsevzetí o sebevzdělávání. Možná zvažujete, že byste měli něco udělat se svou slovní zásobou v angličtině. Můžete něco udělat jak s angličtinou, tak s výzdobou toalety! 😉

Opravdu dobrá investice do vzdělání!
Slovní zásobě se věnuje nejeden příspěvek našeho blogu, ale tento je tak trochu speciální, protože je o INVESTICI. 199 Kč.
WC poster

Máte na WC knihu nebo časopis, abyste se nenudili v případě, že se tam „zdržíte“? Asi čekáte, že Vás budu nabádat k učení. Tentokrát Vám doporučím investici do vtipné, vkusné a moderní učební pomůcky – do tzv. WC posteru.

WC postery se dají zakoupit v knihkupectvích, jazykových školách a jiných na prodejních místech. Jsou to barevné plakáty s moderním designem a důvtipně řešeným seznamem slovíček a frází k určitému tématu, které už nikdy nezapomenete, pokud Vám budou viset na očích v místnosti, kam všichni několikrát denně zavítáme.

Co je na nich tak fajn?!
Když Vás jedno téma a jeden design omrzí, můžete je bez problémů vyměnit. Můžete si s kamarády a známými zakoupit každý jeden poster a vyměňovat je v pravidelných intervalech. Jsou z kvalitního materiálu a přenos jim neuškodí.WC poster 1

Moderní jazyk
Angličtina, kterou z posterů okoukáte, je moderní a doposud jsou všechna zpracovaná témata využitelná v každodením životě. Nejde o žádnou „academic English“.

Pokud Vás myšlena WC posterů zaujala, navštivte jedno z prodejních míst nebo si přečtěte o posterech další podrobnosti. Plakáty jsou k dostání u nás v kanceláři na Kozí 2, Brno.

Volno? …. Obsazenooo!!! 🙂

Facebook Comments