Proč si vybrat Jazykové centrum Correct?

ikona IS

Informační systém

Absolutní přehled o studiu

Modré učebny v centru města

Virtuální prohlídka

Co o nás říkají klienti

Reference

Cizojazyčná knihovna

Pro klienty zdarma

Úspěšní absolventi pomaturitního studia obdrží v závěru kurzu Osvědčení o absolvování jednoletého pomaturitního kurzu angličtiny. Kromě toho máte možnost složit jazykovou zkoušku a získat mezinárodně uznávaný certifikát. Kompletní informace ke zkouškám obdržíte v rámci studia během září. V druhém pololetí je výuka již zaměřena na přípravu ke konkrétní zkoušce (KET, PET, FCE, CAE), lektoři studentům připravují simulovanou zkoušku Cambridge. Díky Correctu máte rovněž možnost skládat zkoušky se slevou.

Určitě, pouze se vás netýkají výhody a status studenta. 

Při vyplňování přihlášky do pomaturitního kurzu si studenti volí zpočátku pouze preferovaný čas, tj. dopolední, nebo odpolední variantu studia. Na konci srpna je přihlášeným studentům zaslán odkaz na vyplnění online testu a zároveň je vytvořen harmonogram vstupních pohovorů. Každý zapsaný student musí absolvovat jak online test, tak pohovor.

Po vyhodnocení testu a absolvování pohovoru (15 až 30 minut) určí metodička školy aktuální úroveň jazyka, zjistí nastavení a cíle studenta. Dle výsledků a daných informací přiřadí studenta do skupiny. Zpravidla máme kurzy 4 až 6 úrovní.

Organizace pomaturitního studia je dána vyhláškou MŠMT, probíhá tedy stejně jako školní rok na střední škole (od září do června), a to včetně všech prázdnin. Výúka probíhá vždy od pondělí do pátku v čase 9:00 až 12:15 (4 vyučovací hodiny, přestávka 10:30 až 10:45), nebo odpoledne v čase 12:30 až 15:45 opět vč. přestávky.
 

Pokud jste přijati na státní/veřejnou vysokou školu (bakalářské/magisterské studium, nikoliv magisterské navazující) a nejpozději do 15. 9. daného školního roku nám své přijetí doložíte, již uhrazené kurzovné vám vrátíme. Z administrativních důvodů si vyúčtujeme pouze poplatek 1000 Kč.