Proč si vybrat Jazykové centrum Correct?

ikona IS

Informační systém

Absolutní přehled o studiu

Modré učebny v centru města

Virtuální prohlídka

Co o nás říkají klienti

Reference

Cizojazyčná knihovna

Pro klienty zdarma

Rodilý mluvčí seznámí naše nejmladší studenty s anglickým jazykem hravou formou, a to pomocí kreslených příběhů, obrázků, písniček a autentických nahrávek. Během názorné a různorodé výuky zapojí děti všechny smysly a k osvojení jazyka využijí zrakovou, sluchovou i pohybovou paměť. Hlavními materiály jsou učebnice a pracovní sešit Let´s Explore 1 (modrá) od nakladatelství Oxford.

V kurzu se děti naučí základní fráze (pozdravy, poděkování), budou umět popsat věci a osoby kolem sebe (This is …, he, she is...), vyjádřit, co mají a nemají rády (I like, I don´t like) a říci, co vlastní (I´ve got….). Slovní zásoba je vystavěna na tématech škola, hračky, rodina, domácí zvířata, jídlo a pití, oslava svátků a další.

lets explore 1

Součást hodin tvoří doplňkové autentické materiály, hry a kvízy. Vše výhradně v angličtině. 

Rodilý mluvčí seznámí naše nejmladší studenty s anglickým jazykem hravou formou, a to pomocí kreslených příběhů, obrázků, písniček a autentických nahrávek. Během názorné a různorodé výuky zapojí děti všechny smysly a k osvojení jazyka využijí zrakovou, sluchovou i pohybovou paměť. Hlavními materiály jsou učebnice a pracovní sešit Let´s Explore 2 (růžová) od nakladatelství Oxford.    

V kurzu děti naváží na svoje již osvojené znalosti z předchozího kurzu (Pirates) a naučí se hovořit o počasí, vyjádřit své dovednosti a koníčky, popsat svůj domov, části těla a rozšíří si slovní zásobu při pomyslných edukativních výpravách do přírodně-historického muzea, do přírodovědného centra či na hřiště.

lets explore 2

Součást hodin tvoří doplňkové autentické materiály, hry a kvízy. Vše výhradně v angličtině. 

Rodilý mluvčí seznámí naše nejmladší studenty s anglickým jazykem hravou formou, a to pomocí kreslených příběhů, obrázků, písniček a autentických nahrávek.  Během názorné a různorodé výuky zapojí děti všechny smysly a k osvojení jazyka využijí zrakovou, sluchovou i pohybovou paměť. Hlavními materiály jsou učebnice a pracovní sešit Explore Together 1 (zelená) od nakladatelství Oxford.    

Explore Together 1 je vhodná pro třetí ročník základních škol, ale je doplněna o Starter Booklet pro ty, kteří s angličtinou teprve začínají. Celou knihou se prolíná objevování a zkoumání jazyka a různých témat. Žáci se učí pomocí dialogů, her a prezentací slovní zásoby i gramatiky.

Děti se v rámci kurzu vypraví objevovat přírodu, věci a zvířata kolem sebe, a to v rámci témat jako např. kempování, na pláži, v zahradě, zopakují si názvy oblečení a potravin. Žákům k nabytí nových vědomostí pomáhají bonusové lekce Numbers, festivalové lekce a stránky Explore more! 

explore together 1

Součást hodin tvoří doplňkové autentické materiály, hry a kvízy. Vše výhradně v angličtině.

 

Rodilý mluvčí seznámí naše nejmladší studenty s anglickým jazykem hravou formou, a to pomocí kreslených příběhů, obrázků, písniček a autentických nahrávek. Cílem je zapojit do výuky názorné a různorodé aktivity, aby děti vnímaly jazyk všemi smysly a využily tak k osvojování jazyka zrakovou, sluchovou i pohybovou paměť. Základním materiálem je učebnice a pracovní sešit Explore Together 2  (červená) od nakladatelství Oxford.    

V kurzu děti naváží na znalosti z předchozích kurzů (Pirates, Sailors, Explorers, viz výše) a nově se naučí komunikativně užívat fráze typu: ..., is it? Yes/No. Can you play…? Y/N. What is he wearing? Where is…? Has it got…? Do you like...? Y/N. 

Slovní zásoba zahrnuje témata barvy, čísla, měsíce, sporty, nástroje, oblečení, domov, zvířata, kempování. explore together 2

Součást hodin tvoří doplňkové autentické materiály (Let’s Explore Britain, Space Explorers Comics, Halloween & Christmas), hry a kvízy. Vše výhradně v angličtině.

Rodilý mluvčí seznámí naše studenty s anglickým jazykem hravou formou, a to pomocí kreslených příběhů, obrázků, hudby a autentických nahrávek. Cílem je zapojit do výuky názorné a různorodé aktivity, aby děti vnímaly jazyk všemi smysly a využily tak k osvojování jazyka zrakovou, sluchovou i pohybovou paměť. Základním materiálem je učebnice a pracovní sešit Explore Together 3 (fialová) od nakladatelství Oxford.    

V kurzu děti naváží na znalosti z předchozích kurzů (Pirates, Sailors, Explorers, Captains, viz výše) a nově se naučí popsat, kde se nacházejí věci či osoby (there is/there are), zeptat se na vzhled (Has she got blonde hair? Y/N), záliby (What is he doing? Do you like + doing activities (reading, listening to music…) a hovořit o každodenních činnostech (What time do you brush your teeth?).

Slovní zásoba zahrnuje témata dny v týdnu, abecedu, čísla, domácí činnosti, ve městě, můj den. 

explore together 3

Součást hodin tvoří doplňkové autentické materiály (Let’s Explore Britain, Space Explorers Comics, Christmas Eve, World Book Day), hry a kvízy. Vše výhradně v angličtině.